Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Webinar Gratuit

pentru
MAME CARE VOR SĂ NU MAI ȚIPE

“Te iubesc, dar mă scoți din sărite!“

Descoperă ce te desparte de rezervele tale strategice de calm și cum să comuți pe modul zen când simți că se apropie furtuna
(fără să deschizi sertarul cu ciocolată)

Ești pregătită să te uiți altfel la propria ta furie și, mai ales, vrei să încerci un nou mod de a o gestiona??

Miercuri, 15 Mai, Ora 18.30

Webinar gratuit pentru
mame care vor să nu mai țipe

Te iubesc, dar mă scoți din sărite!

Descoperă ce te desparte de rezervele tale strategice de calm și cum să comuți pe modul zen când simți că se apropie furtuna
(fără să deschizi sertarul cu ciocolată)

Ești pregătită să te uiți altfel la propria ta furie și, mai ales, vrei să încerci un nou mod de a o gestiona??

15 Mai

În webinar, ai acces la…

Radiografia completă a furiei de mamă, de la ce o cauzează, la toate formele în care apare în viața majorității mamelor, și cum întreținem cercul vicios al emoțiilor negative

Care sunt locurile din povestea noastră care, fără să ne dăm seama, ne mențin furioase și prea puțin dispuse să avem grijă și de noi. Și cum, de fapt, asta ne înfurie…

Care sunt cele 5 strategii pe care să-ți pui atenția ca să nu te mai înfurii și să-ți poți regăsi calmul în situații de criză și dincolo de ele

Soluții de aplicat imediat în cazul unui episod de furie (susținute de studii)

Harta metodei mele, în 8 faze pentru Părințeală fără oboseală, care să te conecteze cu puterea să răspunzi la toate situațiile legate de creșterea copiilor tăi natural, cu calm și în felul tău, chiar și atunci cand contextul este nepotrivit și te invită să explodezi.

Acest curs m-a învățat ce este burnoutul și epuizarea parentala și cum o conștientizăm, ce ne duce la ea. Care sunt credințele false după care ne ghidam. Cum putem comunica eficient nevoile noastre. Și dacă perfecționismul ne ajuta sau nu.

Rodica

Fiecare mama ar trebui sa participe la cursul acesta. Iti da o perspectiva sanatoasa si pleci acasa cu o lista concreta de actiuni, lucrate de tine, care chiar functioneaza.

Anonim

Un bun început pentru toți cei ce se simt obosiți, frustrați și pierduți din cauza provocărilor generate de rolul de părinte și soț/soție. Informațiile prezentate și exercițiile ce le însoțesc te ajută să înțelegi sursa multora dintre emoțiile trăite și, pe alocuri, modalitatea de a le gestiona. Mijlocind calea spre înțelegere, deschide poarta spre explorare ulterioară. Este o mică introducere, partea grea și consistentă urmând după, depinzând de fiecare dintre noi, de măsura în care suntem sinceri cu noi înșine și de felul în care folosim instrumentele pe care le primim.

Andrea

Este un curs foarte generos din punct de vedere al informatiilor oferite, foarte bine explicat si detaliat, usor de inteles si de aplicat.

Leonela

Ai nevoie de el că sa te înțelegi. E primul pas făcut spre tine, primul moment investit in tine.

Andreea

La inceput, m-am bucurat sa vad ca sunt si alte mame in situatia mea, ca nu sunt eu defecta. Pe parcurs, m-au incantat exercitiile zilnice si am putut identifica situatiile care imi provoaca anxietate si cum le pot gestiona. Echilibrul teorie vs practica e perfect. Mi-am insusit notiuni noi si am invatat cum sa o iau pas cu pas, catre o versiune mai calma si mai buna a mea.

Anonim

Un joc serios, cam ăsta este cursul. O ocazie de a-ti pune o oglindă în față și de a lua notițe despre tine într-un mod ghidat (cu ajutorul cursului). Procesul autocunoașterii este lung, însă informațiile de aici pot fi o piatră in temelie.

Mihaela

Cursul contine foarte multa informatie valoroasa. Personal cel mai mult m-au ajutat fisierele scrise pentru ca mi-a fost mai usor sa ma regasesc intr-o situatie sau alta vazandu-le scrise, enumerate. As recomanda alocarea unui timp considerabil pentru a parcurge modulele cu atentia necesara.

Daniela

Informatii clare si specifice cu privire la subiectul discutat, posibilitatea de a-ti clarifica anumite aspecte care te preocupa, raspunsuri argumentate si exemple numeroase, posibilitatea de a intra live si de a descrie problema ta, sentimentul de normalizare si incredere ca nu esti etichetat sau stigmatizat.

Maria

Alina m-a ajutat sa observ unde greșesc de consum atât de multă energie și ajung sa fiu epuizata imediat. M-a învățat sa lucrez cu mine, sa trec peste anumite răni emoționale. M-a ajutat și mi-a dat idei despre cum as putea folosi timpul doar pentru mine - zilnic, câteva zeci de minute sa fie doar ale mele!

Madalina

Ia-ți locul tău la webinar!
E gratuit!

Salut, sunt Alina Pop!

Psihoterapeut și, ca și tine, mamă.

 

Lucrez cu părinții care vor sa reducă stresul asociat creșterii copiilor (pentru că de multe ori e al naibii de greu, indiferent de cât de frumos este).

Am 10 ani de studii în domeniul psihologiei și 4 specializări, în România, Germania si Norvegia.

De 4 ani am ales prevenirea și tratarea epuizarii parentale și am interactionat cu peste 1500 de mame care au decis că își doresc să trăiască altfel perioada maternității.

În 2023 am demarat compania nationala OUT din BurnOUT parental, o campanie de conștientizare și re-echilibrare a stresului parental.

/* ]]> */