Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

8 SĂPTĂMÂNI DE TERAPIE DE GRUP LIVE CU ALINA POP

Părințeală fără oboseală

Cum să gestionezi stresul rolului de părinte fără să te pierzi pe tine, relația cu copiii și partenerul

8 SĂPTĂMÂNI DE TERAPIE DE GRUP LIVE CU ALINA POP

Părințeală fără oboseală

Cum să gestionezi stresul rolului de părinte fără să te pierzi pe tine, relația cu copiii și partenerul

Îți iubești copilul mai mult decât pe tine și ești gata să-i dai tot.
Dar cum te îngrijești de cel mai important proiect al vieții tale dacă ești obosită,
îți vine mai mereu să ridici tonul și apoi te copleșește vinovăția?

Uite adevărul gol-goluț:

Să știi să îți gestionezi emoțiile și energia este
CEL mai important lucru în “meseria” de părinte. 

Și asta nu se poate decât când îți înțelegi trecutul și cum te influențează el azi.

Programul care te ține de mână ca să-ți fie ușor în rolul tău de părinte

De câțiva ani primesc cereri să lucrez direct, într-un program de grup, cu mamele care se luptă cu oboseala și vinovăția.

Pentru că toți părinții vor să fie părinți mai buni și au, de multe ori, gândul ascuns că alți părinți s-ar descurca mai bine în locul lor.

Și e frustrant să îți dorești atât de mult să fii un părinte diferit față de cum au fost părinții tăi, să investești timp și bani în a învăța cum să fii altfel și după toate astea, încă să nu poți face diferit.

Dar puține lucruri sunt mai terapeutice decât un grup restrâns de părinți care se susțin unul pe altul, ghidați de un psihoterapeut care este și părinte și care a trecut prin ce trec ei acum…

Există rezultate pe care nu le poți atinge decât într-o terapie de grup…

Până la acest program, singurul mod de a lucra cu mine direct era unu la unu.
Și da, timpul pe care îl pot acorda terapiei la cabinet este limitat. 

Dar așa cum terapia unu la unu recreează relația cu un părinte, grupul devine o oglindă pentru universul tău.
Dacă vrei să înveți să comunici nevoile tale celor din jur și să primești ce îți dorești, grupul este calea.
Mai mult, rușinea și vinovăția nu se vindecă în singurătate. 

Toți avem nevoie de un grup de sprijin, nu doar de un partener.

Și acum am, pentru tine, rezultatul ultimilor ani de terapie și comunicare cu sute de mame din România: 


un program de terapie de grup de 8 săptămâni în care descoperi cum arată părințeala fără stres

01

Ți se potrivește dacă dorești să nu mai lași stresul din viața ta să te copleșească și să te ducă dincolo de oboseală, chiar la epuizare, nervi și crize

02

Te ghidez să descoperi soluții potrivite ție zi cu zi: cum să-ți gestionezi emoțiile puternice precum furia și cum să-ți recâștigi încrederea în tine ca mamă.

03

Primești nu doar informație, ci un proces în care eu te susțin pentru ca tu să te poți recupera sau să te poți regăsi.

04

Ai îndrumare individuală dar și suportul mai multor mame care înțeleg perfect ceea ce simți.

“Sigur că vreau să fiu o mamă bună, dar nu am timp și resurse pentru ore de terapie acum.”

Fiecare zi e o luptă. Poate că alte mame se descurcă mai bine…

Și eu am avut gândul ăsta. De fapt, probabil datorită lui am devenit psihoterapeut specializat în părinți obosiți.

“Simt că oricât de mult timp aș acorda copilului, nu e suficient. Apoi simt vinovăție, frustrare, durere și o iau de la capăt. Pun presiune pe mine - trebuie să fiu un părinte mai bun și mai bun. Trebuie să fac cumva să nu mor la 50 ani - așa simt că se va întâmpla la gradul de implicare și cel de epuizare din acest moment. Suntem doi părinți - parteneri - extrem de implicați, dar foarte, foarte obosiți. Mă privez de somn, renunț la ce-mi aduce mie bucurie sau la timpul dedicat cuplului și mai pun și presiune pe partener să facă asta...Caut și aș vrea să găsesc soluții pentru a-i acorda copilului nostru la fel de mult timp, dar să nu ne mai simțim la fel de "prăjiți" ca acum. “

“Fiica mea este adolescentă, iar în ultimul timp relația cu ea e din ce în ce mai provocatoare, nu știu cum să mă mai port și îmi consum tot timpul gândindu-mă cum să fac diferit. Mă copleșește sentimentul de vinovăție, că nu am știut cum să fiu o mama bună pentru ea și că asta o îi va afecta negativ toată viața. Sunt conștientă că dacă eu aș putea să fiu mai în controlul emoțiilor mele, ar ajut-o și pe ea. Îmi dau seama că fiica mea trece prin greutăți emoționale specifice vârstei ca prima dezamăgire în dragoste, îi e rușine cu corpul ei, nu își găsește tribul și folosește diferite forme de "alinare" care îmi e teamă că se vor transforma în adicții și poate altele pe care poate le ascunde. Mă simt destabilizată și copleșită, din cauza propriilor mele frici și suferințe, nu sunt capabilă sa o susțin și să o ajut să depășească cu bine această perioadă. ”

”Mă simt epuizată, am 3 copii, unul de 6 ani și gemeni de 1 an, iar in majoritatea timpului sunt singura cu ei.Nu mai am răbdare, ma enervez din orice, ma frustreaza orice și nu am chef să mă implic în jocuri cu copiii. Mă simt nepotrivită ca mamă, chiar mă întreb dacă e normal să trăiesc astfel de sentimente, dacă sunt singura și mă învinovățesc pentru cum sunt, simt că o să înnebunesc.”

Acest curs m-a învățat ce este burnoutul și epuizarea parentala și cum o conștientizăm, ce ne duce la ea. Care sunt credințele false după care ne ghidam. Cum putem comunica eficient nevoile noastre. Și dacă perfecționismul ne ajuta sau nu.

Rodica

Fiecare mama ar trebui sa participe la cursul acesta. Iti da o perspectiva sanatoasa si pleci acasa cu o lista concreta de actiuni, lucrate de tine, care chiar functioneaza.

Anonim

Un bun început pentru toți cei ce se simt obosiți, frustrați și pierduți din cauza provocărilor generate de rolul de părinte și soț/soție. Informațiile prezentate și exercițiile ce le însoțesc te ajută să înțelegi sursa multora dintre emoțiile trăite și, pe alocuri, modalitatea de a le gestiona. Mijlocind calea spre înțelegere, deschide poarta spre explorare ulterioară. Este o mică introducere, partea grea și consistentă urmând după, depinzând de fiecare dintre noi, de măsura în care suntem sinceri cu noi înșine și de felul în care folosim instrumentele pe care le primim.

Andrea

Este un curs foarte generos din punct de vedere al informatiilor oferite, foarte bine explicat si detaliat, usor de inteles si de aplicat.

Leonela

Ai nevoie de el că sa te înțelegi. E primul pas făcut spre tine, primul moment investit in tine.

Andreea

La inceput, m-am bucurat sa vad ca sunt si alte mame in situatia mea, ca nu sunt eu defecta. Pe parcurs, m-au incantat exercitiile zilnice si am putut identifica situatiile care imi provoaca anxietate si cum le pot gestiona. Echilibrul teorie vs practica e perfect. Mi-am insusit notiuni noi si am invatat cum sa o iau pas cu pas, catre o versiune mai calma si mai buna a mea.

Anonim

Un joc serios, cam ăsta este cursul. O ocazie de a-ti pune o oglindă în față și de a lua notițe despre tine într-un mod ghidat (cu ajutorul cursului). Procesul autocunoașterii este lung, însă informațiile de aici pot fi o piatră in temelie.

Mihaela

Cursul contine foarte multa informatie valoroasa. Personal cel mai mult m-au ajutat fisierele scrise pentru ca mi-a fost mai usor sa ma regasesc intr-o situatie sau alta vazandu-le scrise, enumerate. As recomanda alocarea unui timp considerabil pentru a parcurge modulele cu atentia necesara.

Daniela

Informatii clare si specifice cu privire la subiectul discutat, posibilitatea de a-ti clarifica anumite aspecte care te preocupa, raspunsuri argumentate si exemple numeroase, posibilitatea de a intra live si de a descrie problema ta, sentimentul de normalizare si incredere ca nu esti etichetat sau stigmatizat.

Maria

Alina m-a ajutat sa observ unde greșesc de consum atât de multă energie și ajung sa fiu epuizata imediat. M-a învățat sa lucrez cu mine, sa trec peste anumite răni emoționale. M-a ajutat și mi-a dat idei despre cum as putea folosi timpul doar pentru mine - zilnic, câteva zeci de minute sa fie doar ale mele!

Madalina

Sunt Alina Pop, psiholog și psihoterapeut și, ca și tine, mamă…

 

Am pus cap la cap experiența mea de 10 de ani în domeniul psihologiei și lucrul cu peste 1500 de mame în pragul burnout-ului. Sunt primul psihoterapeut specializat pe Burnout Parental din România.

Am urmat mai multe școli de psihoterapie în România, Germania și Norvegia și îmbin în lucrul meu elemente din psihoterapia cognitiv-comportamentală, psihoterapia traumei și psihoterapia integrativă.

 

Ghidez mamele să prevină și să depășească burnout-ul parental, să se simtă mai bine în propria piele, să se regăsească după apariția copiilor, să vindece rănile din trecut și să aibă relații care să le împlinească cu partenerul și copiii. 

În felul acesta reușesc să aibă mai multă încredere în ele, simt că sunt îndeajuns de bune în rolul de mamă, se bucură de armonie în familie și de iubirea matură pe care o regăsesc în relația de cuplu.

Dacă asta este ce îți dorești și tu, ești în locul potrivit.

La finalul programului o să fii mamă calmă,
liniștită și sigură pe sine de care copiii tăi au nevoie

Obiectivul meu este să te ajut să gestionezi stresul din rolul de părinte

01

Să-ți recunoști nevoile

02

Să știi cum să oprești efectele traumelor din trecut

03

Să îți gestionezi emoțiile dificile

04

Să ai curaj să le comunici și să ceri ajutor

05

Să creezi timp pentru tine

06

Să construiești relații armonioase cu copilul și partenerul

Despre ce vorbim la sesiunile de grup

Sesiune 1: Întărește-ți busola interioară!

Ești bombardată zilnic de reguli, standarde și rețete, nu toate constructive. Cum înveți să nu pui presiune pe tine și să faci diferența dintre șabloane sociale și informație cu adevărat utilă? 

 

Sesiune 2: Care este povestea ta de părinte?

Este foarte posibil să fi intrat în experiența de părinte cu repere care nu sunt ale tale.  Cum ai ajuns unde ești azi? Care sunt resursele tale unice? Și cum poți iniția schimbare?

 

Sesiunea 3: EU cine sunt pe lângă rolul de părinte?

Te reconectezi cu sinele tău și mai ales, descoperi Părintele Tău Interior. Acum e momentul să vezi care sunt nevoile tale și să le exprimi. Și să devii un părinte mai bun pentru tine însăți.

 

Sesiune 4: Ce facem cu mama perfectă?

Este posibil să fii un părinte imperfect fără a fi un „părinte rău”? Începi să vezi că pe scena vieții tale apare un personaj care te sabotează. Și înveți cum să-l trimiți la plimbare.

 

Sesiune 5: Ajutor! Emoțiile îmi dictează cum mă port. Ce fac?

Punem sub lupă emoțiile dificile, mai ales furia și stresul, și învățăm cum să le gestionăm.

 

Sesiune 6: Cum să mă port și altfel cu copilul?

Mai puține reacții exagerate, mai mult calm. Adio stres, mai ales în momente dificile. Cum să te uiți cu alți ochi la copilul tău. Și care sunt practicile optime pentru voi?

 

Sesiune 7: Avem echipă, avem valoare!

Cum facem co-parenting, cum alocăm rolurile și cum comunicăm între noi în echipa parentală?

 

Sesiune 8: Nu ești singură în barcă!

Cum sa primești ajutor cu întrebările potrivite. Învață să ceri ajutor și să descoperi noi resurse.

In acest modul facem o evaluare – vedem daca este vorba doar despre burnout sau mai exista si alte simptome si daca da ce avem de facut; vom vedea daca ai nevoie de mai multa susținere in procesul tau de recuperare si in ce consta asta

La final vei avea claritate si vei stii exact ce ai de facut pentru a fi mai bine

Cum se desfășoară programul?

Suntem împreună 8 săptămâni.

 Ne vedem în fiecare săptămână online, pe Zoom, în grup unde vom lucra împreună și te voi ghida să înțelegi mai bine, sau să depășești blocajele pe care le întâmpini.

 Fiecare sesiune săptămânală live durează 2 ore.

 Programul este împărțit în 8 subiecte. În fiecare sesiune vom discuta despre altceva și vei putea aprofunda subiectul prin teme suplimentare dacă vei avea timpul necesar. Vei primi câte o temă la fiecare sesiune, dar stai liniștită, îți va lua puțin timp și îți va aduce multe beneficii practice.

 În fiecare săptămână, îți poți nota toate întrebările și nelămuririle pe care să le discutăm în întâlnirea noastră. Dacă nu vei putea ajunge la întâlnire, îmi lași întrebările în scris și îți voi răspunde la ele în scurt timp.

 Vei face parte dintr-o comunitate de mame în plină dezvoltare, mame care știu prea bine prin ce treci și care își doresc la rândul lor să fie mai bine. 

 Vom avea un grup de Whatsapp pentru suport, ajutor la teme și susținere. Vei putea adresa acolo întrebări de lămurire la care îți voi răspunde în cel mai scurt timp. Și dacă vor apărea obstacole în punerea în practică a unor exerciții, vei găsi în grup spațiul din care să îți iei energia să faci încă un pas pe drumul cel bun.

Calendarul sesiunilor

Sesiunea 1: Miercuri, 22.05, 18:00 Întărește-ți busola interioară!  

Sesiunea 2: Miercuri, 29.05, 18:00 Care este povestea ta de părinte?  

Sesiunea 3: Miercuri, 05.06, 18:00 EU cine sunt pe lângă rolul de părinte?  

Sesiunea 4: Miercuri, 12.06, 18:00 Ce facem cu mama perfectă? 

Sesiunea 5: Miercuri, 19.06, 18:00 Ajutor! Emoțiile îmi dictează cum mă port. Ce fac?  

Sesiunea 6: Miercuri, 26.06, 18:00 Cum să mă port și altfel cu copilul?

Sesiunea 7: Miercuri, 03.07, 18:00 Cum faci co-parenting?

Sesiunea 8: Miercuri, 10.07, 18:00 Nu ești singură în barcă!

“Simt că oricât de mult timp aș acorda copilului, nu e suficient. Apoi simt vinovăție, frustrare, durere și o iau de la capăt. Pun presiune pe mine - trebuie să fiu un părinte mai bun și mai bun. Trebuie să fac cumva să nu mor la 50 ani - așa simt că se va întâmpla la gradul de implicare și cel de epuizare din acest moment. Suntem doi părinți - parteneri - extrem de implicați, dar foarte, foarte obosiți. Mă privez de somn, renunț la ce-mi aduce mie bucurie sau la timpul dedicat cuplului și mai pun și presiune pe partener să facă asta...Caut și aș vrea să găsesc soluții pentru a-i acorda copilului nostru la fel de mult timp, dar să nu ne mai simțim la fel de "prăjiți" ca acum. “

“Fiica mea este adolescentă, iar în ultimul timp relația cu ea e din ce în ce mai provocatoare, nu știu cum să mă mai port și îmi consum tot timpul gândindu-mă cum să fac diferit. Mă copleșește sentimentul de vinovăție, că nu am știut cum să fiu o mama bună pentru ea și că asta o îi va afecta negativ toată viața. Sunt conștientă că dacă eu aș putea să fiu mai în controlul emoțiilor mele, ar ajut-o și pe ea. Îmi dau seama că fiica mea trece prin greutăți emoționale specifice vârstei ca prima dezamăgire în dragoste, îi e rușine cu corpul ei, nu își găsește tribul și folosește diferite forme de "alinare" care îmi e teamă că se vor transforma în adicții și poate altele pe care poate le ascunde. Mă simt destabilizată și copleșită, din cauza propriilor mele frici și suferințe, nu sunt capabilă sa o susțin și să o ajut să depășească cu bine această perioadă. ”

”Mă simt epuizată, am 3 copii, unul de 6 ani și gemeni de 1 an, iar in majoritatea timpului sunt singura cu ei.Nu mai am răbdare, ma enervez din orice, ma frustreaza orice și nu am chef să mă implic în jocuri cu copiii. Mă simt nepotrivită ca mamă, chiar mă întreb dacă e normal să trăiesc astfel de sentimente, dacă sunt singura și mă învinovățesc pentru cum sunt, simt că o să înnebunesc.”

Acest curs m-a învățat ce este burnoutul și epuizarea parentala și cum o conștientizăm, ce ne duce la ea. Care sunt credințele false după care ne ghidam. Cum putem comunica eficient nevoile noastre. Și dacă perfecționismul ne ajuta sau nu.

Rodica

Fiecare mama ar trebui sa participe la cursul acesta. Iti da o perspectiva sanatoasa si pleci acasa cu o lista concreta de actiuni, lucrate de tine, care chiar functioneaza.

Anonim

Un bun început pentru toți cei ce se simt obosiți, frustrați și pierduți din cauza provocărilor generate de rolul de părinte și soț/soție. Informațiile prezentate și exercițiile ce le însoțesc te ajută să înțelegi sursa multora dintre emoțiile trăite și, pe alocuri, modalitatea de a le gestiona. Mijlocind calea spre înțelegere, deschide poarta spre explorare ulterioară. Este o mică introducere, partea grea și consistentă urmând după, depinzând de fiecare dintre noi, de măsura în care suntem sinceri cu noi înșine și de felul în care folosim instrumentele pe care le primim.

Andrea

Este un curs foarte generos din punct de vedere al informatiilor oferite, foarte bine explicat si detaliat, usor de inteles si de aplicat.

Leonela

Ai nevoie de el că sa te înțelegi. E primul pas făcut spre tine, primul moment investit in tine.

Andreea

La inceput, m-am bucurat sa vad ca sunt si alte mame in situatia mea, ca nu sunt eu defecta. Pe parcurs, m-au incantat exercitiile zilnice si am putut identifica situatiile care imi provoaca anxietate si cum le pot gestiona. Echilibrul teorie vs practica e perfect. Mi-am insusit notiuni noi si am invatat cum sa o iau pas cu pas, catre o versiune mai calma si mai buna a mea.

Anonim

Un joc serios, cam ăsta este cursul. O ocazie de a-ti pune o oglindă în față și de a lua notițe despre tine într-un mod ghidat (cu ajutorul cursului). Procesul autocunoașterii este lung, însă informațiile de aici pot fi o piatră in temelie.

Mihaela

Cursul contine foarte multa informatie valoroasa. Personal cel mai mult m-au ajutat fisierele scrise pentru ca mi-a fost mai usor sa ma regasesc intr-o situatie sau alta vazandu-le scrise, enumerate. As recomanda alocarea unui timp considerabil pentru a parcurge modulele cu atentia necesara.

Daniela

Informatii clare si specifice cu privire la subiectul discutat, posibilitatea de a-ti clarifica anumite aspecte care te preocupa, raspunsuri argumentate si exemple numeroase, posibilitatea de a intra live si de a descrie problema ta, sentimentul de normalizare si incredere ca nu esti etichetat sau stigmatizat.

Maria

Alina m-a ajutat sa observ unde greșesc de consum atât de multă energie și ajung sa fiu epuizata imediat. M-a învățat sa lucrez cu mine, sa trec peste anumite răni emoționale. M-a ajutat și mi-a dat idei despre cum as putea folosi timpul doar pentru mine - zilnic, câteva zeci de minute sa fie doar ale mele!

Madalina

În 2 luni, viața ta poate arăta foarte diferit

Imaginează-ți ce fel de vară ai putea avea!

Ai putea ști și deja pune în practică:

Ce ai de făcut pentru a reduce oboseala sau chiar epuizarea și pentru a preveni reaparițiile

Cum sa gestionezi stresul cotidian, dar și stresul care s-a acumulat deja în corpul tău

Cum sa iti gestionezi emoțiile astfel incat sa nu iți mai pierzi cumpătul

Cum să reduci tendințele perfecționiste

Cum să răspunzi copilului tău pentru a reducere ieșirile sale nervoase cum ar fi tantrumurile

Cum să te reconectezi în relația de cuplu

Cum să faci echipă cu partenerul tău pentru a vă crește în armonie copiii

Cum să abordezi problemele din viața ta astfel încât să nu mai ajungi să te consumi pentru lucruri care nu contează cu adevărat

BONUS la înscrierea ta în program
Relația de cuplu: 28 de zile pentru voi doi
(valoare 497 lei)

Acest program te ajută sã: te reconectezi cu partenerul de cuplu dupà apariția copiilor, comunici deschis, primești suportul și înțelegerea de care ai nevoie, repari acolo unde au apărut rupturi sau resentimente, vă re-apropiați emoțional și intim.

Conține 30 de videoclipuri, fiecare cu propria tematică și propriile exerciții. Îl poți parcurge atât singură cât și alături de partener, în funcție de ritmul și disponibilitatea voastrà. Ai acces nelimitat la el și îl puteți revedea ori de câte ori vreți.

Dacă te gândești că-ți trebuie o terapie, cel mai probabil chiar îți trebuie

Părințeală fără oboseală
 îți dă acces la…

8 sesiuni online de terapie de grup cu durata de 2 ore pe 8 teme esențiale pentru dezvoltarea ta emoțională ca părinte

un spațiu sigur în care să îți poți exprima emoțiile, ghidată de un terapeut cu peste 10 ani de formare și specializări multiple în oboseala parentală și gestionarea emoțiilor

antrenamente săptămânale în cum să îți exprimi nevoile și să îți comunici limitele

materiale, caiete de exerciții și bibliografie special concepute pentru această călătorie de transformare emoțională

un grup de sprijin Whatsapp pe toata durata programului

BONUS: Relația de cuplu: 28 de zile pentru voi doi pe viață, un program înregistrat cu resurse atent selectate pentru o transformare în relația ta cuplu

Lasă-te sprijinită într-un spațiu sigur și atent ghidat de un terapeut specializat

Când ești într-un grup intim, cum va fi cel al programului Părințeală fără Oboseală, sentimente precum rușinea sau vinovăția se depășesc mai rapid.

Creez, în acest grup, un spațiu sigur și protejat, în care fiecare membră devine o ancoră și o oglindă pentru celelalte, cu efecte de încurajare, motivare și compasiune. Energia vindecătoare și mobilizatoare a grupului este absolut unică.

01

Mă poți întreba orice în sesiunile noastre săptămânele de lucru live

02

Ai sprijin și între sesiuni pe grupul de Whatsapp al programului

03

Poți împărtăși descoperirile, cere ajutor și sărbători bucuriile și progresele cu grupul

04

Ai acces la toate resursele create pentru tine într-un singur loc, în platformă

Aici ai o recapitulare a tot ce e inclus în programul Părințeală fără oboseală

 16 ore de terapie de grup în 8 săptămâni (VALOARE 5,697RON)

  materiale, caiete de exerciții și bibliografie (VALOARE 497RON)

  grup de sprijin gestionat zilnic Whatsapp (VALOARE 4,199RON)

 BONUS: Relația de cuplu: 28 de zile pentru voi doi pe viață, o oră de program cu exerciții și obiceiuri sănătoase pentru mame ocupate (VALOARE 497RON)

 

VALOARE TOTALĂ = 10,890RON

Pentru o investiție de 3,449RON sau 2 tranșe de 1,749RON

Sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru încrederea ta și te invit să fim alături în următoarele 8 săptămâni.

Abia aștept să văd ce o să descoperi despre tine ca mamă și ca femeie, la ce bariere o să renunți și cum o să înflorești în toate rolurile din viața ta.

Părințeală fără oboseală
Terapie de grup cu Alina Pop

8 sesiuni de terapie live, pe Zoom

Ghidaj specializat de la primul psihoterapeut specializat în burnout parental din România

Grup de sprijin pe Whatsapp de maxim 20 de mame

BONUS ÎNSCRIERE RAPIDĂ: 30 de minute 1:1 cu Alina Pop

BONUS, acces imediat la programul video înregistrat dedicat relației tale de cuplu (în valoare de 497 lei)

o tranșă de 3,449 lei

 2 tanșe de 1,749 lei

Mulțumită pe deplin, sau primești banii înapoi după prima săptămână

 

Dă mai departe, pentru ca și alte mame să afle despre program.

/* ]]> */