Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Ca să te întorci la ei, întoarce-te întâi la tine

Vrei înapoi calmul și bucuria de a fi cu copilul și partenerul tău? Te pot ajuta.

 

Dacă ești mamă de câțiva ani, știi deja că, oricât ți-ai iubi copilul, când ești obosită și stresată poți să ajungi să țipi și să-ți pară rău. Atunci, când e cel mai greu, ai vrea să poți să-ți reglezi singură emoțiile și să-ți topești furia. Să fii din nou tu. Sunt aici pentru tine.

Cum putem lucra împreună

Pentru că simți că te transformi într-o cameră de supravegheat copii, un hamster pe roată și, uneori, un dragon în flăcări

Pe scurt, te ajut să-ți revii din burnout parental sau, și mai bine, să-l eviți. În schimb, poți avea o relație mai bună cu tine, cu copilul și partenerul

Mai exact, te ajut să-ți recunoști și procesezi emoțiile și să le pui la locul lor în povestea ta sau a cuplului tău. Și apoi îți dau uneltele care te ajută să faci față provocărilor vieții tale de părinte azi.

Sunt primul psihoterapeut specializat în burnout parental din România și lucrez de 7 ani cu părinți români din toată lumea, în terapii individuale și de grup.

Campania mea de conștientizare a pericolului burnout-ului parental a ajuns, prin podcasturi și articole online, la zeci de mii de mame care se luptă singure, în tăcere. Câteva mii dintre ele mi-au scris și am început împreună o conversație care să le aducă înapoi energia vitală și bucuria de a fi. Mai jos găsești moduri în care poți și tu, chiar acum, să virezi spre vindecare.

Mai exact, te ajut să-ți recunoști și procesezi emoțiile și să le pui la locul lor în povestea ta sau a cuplului tău. Și apoi îți dau uneltele care te ajută să faci față provocărilor vieții tale de părinte azi.

Sunt primul psihoterapeut specializat în burnout parental din România și lucrez de 7 ani cu părinți români din toată lumea, în terapii individuale și de grup.

Campania mea de conștientizare a pericolului burnout-ului parental a ajuns, prin podcasturi și articole online, la zeci de mii de mame care se luptă singure, în tăcere. Câteva mii dintre ele mi-au scris și am început împreună o conversație care să le aducă înapoi energia vitală și bucuria de a fi. Mai jos găsești moduri în care poți și tu, chiar acum, să virezi spre vindecare.

PROGRAME TERAPEUTICE MARCA ALINA POP

Conținut înregistrat disponibil oricând
(Ca o bomboană de ciocolată pentru emoțiile tale)

PROGRAM VIDEO ONLINE

Timp pentru tine

Calea de la stres parental la timp pentru tine și echilibru emoțional.

14 mini video-uri care te învață să-ți construiești resursele și te reconectează cu cine ești.

PROGRAM VIDEO ONLINE

28 de zile pentru voi doi

Cum să repari rupturi și resentimente din relație și să vă reapropiați emoțional și sexual.

30 de video-uri
cu tematici și exerciții aplicate.

PROGRAM DE TERAPIE IN GRUP

Se deschide doar de câteva ori pe an.
(Înscrie-te pe lista de email ca să știi când.)

 

PROGRAM ONLINE DE GRUP LIVE
ÎNSCRIE-TE PE LISTA DE AȘTEPTARE

 

Părințeală fără stres

Cum să gestionezi stresul rolului de părinte fără să te pierzi pe tine, relația cu copiii și partenerul

Este programul meu cel mai complet, conceput special pentru părinți ocupați, chiar copleșiți de lista fără sfârșit de lucruri de făcut, la serviciu și acasă. Se deschide doar de două ori pe an. Dacă aștepți să te poți înscrie, pune-ți emailul pe lista celor interesați și îți trimit deja ghidul meu pentru părinți obosiți.

“Simt că oricât de mult timp aș acorda copilului, nu e suficient. Apoi simt vinovăție, frustrare, durere și o iau de la capăt. Pun presiune pe mine - trebuie să fiu un părinte mai bun și mai bun. Trebuie să fac cumva să nu mor la 50 ani - așa simt că se va întâmpla la gradul de implicare și cel de epuizare din acest moment. Suntem doi părinți - parteneri - extrem de implicați, dar foarte, foarte obosiți. Mă privez de somn, renunț la ce-mi aduce mie bucurie sau la timpul dedicat cuplului și mai pun și presiune pe partener să facă asta...Caut și aș vrea să găsesc soluții pentru a-i acorda copilului nostru la fel de mult timp, dar să nu ne mai simțim la fel de "prăjiți" ca acum. “

“Fiica mea este adolescentă, iar în ultimul timp relația cu ea e din ce în ce mai provocatoare, nu știu cum să mă mai port și îmi consum tot timpul gândindu-mă cum să fac diferit. Mă copleșește sentimentul de vinovăție, că nu am știut cum să fiu o mama bună pentru ea și că asta o îi va afecta negativ toată viața. Sunt conștientă că dacă eu aș putea să fiu mai în controlul emoțiilor mele, ar ajut-o și pe ea. Îmi dau seama că fiica mea trece prin greutăți emoționale specifice vârstei ca prima dezamăgire în dragoste, îi e rușine cu corpul ei, nu își găsește tribul și folosește diferite forme de "alinare" care îmi e teamă că se vor transforma în adicții și poate altele pe care poate le ascunde. Mă simt destabilizată și copleșită, din cauza propriilor mele frici și suferințe, nu sunt capabilă sa o susțin și să o ajut să depășească cu bine această perioadă. ”

”Mă simt epuizată, am 3 copii, unul de 6 ani și gemeni de 1 an, iar in majoritatea timpului sunt singura cu ei.Nu mai am răbdare, ma enervez din orice, ma frustreaza orice și nu am chef să mă implic în jocuri cu copiii. Mă simt nepotrivită ca mamă, chiar mă întreb dacă e normal să trăiesc astfel de sentimente, dacă sunt singura și mă învinovățesc pentru cum sunt, simt că o să înnebunesc.”

Acest curs m-a învățat ce este burnoutul și epuizarea parentala și cum o conștientizăm, ce ne duce la ea. Care sunt credințele false după care ne ghidam. Cum putem comunica eficient nevoile noastre. Și dacă perfecționismul ne ajuta sau nu.

Rodica

Fiecare mama ar trebui sa participe la cursul acesta. Iti da o perspectiva sanatoasa si pleci acasa cu o lista concreta de actiuni, lucrate de tine, care chiar functioneaza.

Anonim

Un bun început pentru toți cei ce se simt obosiți, frustrați și pierduți din cauza provocărilor generate de rolul de părinte și soț/soție. Informațiile prezentate și exercițiile ce le însoțesc te ajută să înțelegi sursa multora dintre emoțiile trăite și, pe alocuri, modalitatea de a le gestiona. Mijlocind calea spre înțelegere, deschide poarta spre explorare ulterioară. Este o mică introducere, partea grea și consistentă urmând după, depinzând de fiecare dintre noi, de măsura în care suntem sinceri cu noi înșine și de felul în care folosim instrumentele pe care le primim.

Andrea

Este un curs foarte generos din punct de vedere al informatiilor oferite, foarte bine explicat si detaliat, usor de inteles si de aplicat.

Leonela

Ai nevoie de el că sa te înțelegi. E primul pas făcut spre tine, primul moment investit in tine.

Andreea

La inceput, m-am bucurat sa vad ca sunt si alte mame in situatia mea, ca nu sunt eu defecta. Pe parcurs, m-au incantat exercitiile zilnice si am putut identifica situatiile care imi provoaca anxietate si cum le pot gestiona. Echilibrul teorie vs practica e perfect. Mi-am insusit notiuni noi si am invatat cum sa o iau pas cu pas, catre o versiune mai calma si mai buna a mea.

Anonim

Un joc serios, cam ăsta este cursul. O ocazie de a-ti pune o oglindă în față și de a lua notițe despre tine într-un mod ghidat (cu ajutorul cursului). Procesul autocunoașterii este lung, însă informațiile de aici pot fi o piatră in temelie.

Mihaela

Cursul contine foarte multa informatie valoroasa. Personal cel mai mult m-au ajutat fisierele scrise pentru ca mi-a fost mai usor sa ma regasesc intr-o situatie sau alta vazandu-le scrise, enumerate. As recomanda alocarea unui timp considerabil pentru a parcurge modulele cu atentia necesara.

Daniela

Informatii clare si specifice cu privire la subiectul discutat, posibilitatea de a-ti clarifica anumite aspecte care te preocupa, raspunsuri argumentate si exemple numeroase, posibilitatea de a intra live si de a descrie problema ta, sentimentul de normalizare si incredere ca nu esti etichetat sau stigmatizat.

Maria

Alina m-a ajutat sa observ unde greșesc de consum atât de multă energie și ajung sa fiu epuizata imediat. M-a învățat sa lucrez cu mine, sa trec peste anumite răni emoționale. M-a ajutat și mi-a dat idei despre cum as putea folosi timpul doar pentru mine - zilnic, câteva zeci de minute sa fie doar ale mele!

Madalina

TERAPIE
individuală și de cuplu

La cabinet sau online.
(Numărul de ședințe deschise e limitat. Dacă știi că vrei, nu mai aștepta.)

Terapie individuală

Trecutul tău decide pentru tine, chiar și când nu vrei.

Te pot ajuta să îl procesezi și să nu te mai sabotezi.

Terapie de cuplu

Descoperă cum vrei să fii iubită și cum vrea partenerul tău.

Te pot ghida spre puterea vindecătoare a iubirii mature

Află dacă ești la risc de burnout parental

Burnout-ul parental nu e depresie. E un sindrom care îți fură bucuria să fii împreună cu copilul și partenerul tău.

Răspunde la întrebări și vezi dacă te afectează și pe tine, și pe ei.

/* ]]> */